Trixie – sepia-calcium-steen met houder 40 g

1,99

Onze Sepia Calcium Steen met Houder biedt essentiële calcium voor sterke snavels en gezonde botten van uw vogel. Eenvoudig te bevestigen in de kooi, rijk aan natuurlijke mineralen, en duurzaam in gebruik. Ideaal voor het bevorderen van gezond knaaggedrag en algehele vogelgezondheid. Bestel nu voor een gezonde vogel!

Productomschrijving: Sepia Calcium Steen met Houder

Geef uw vogel de essentiële mineralen die hij nodig heeft met onze Sepia Calcium Steen met Houder. Deze hoogwaardige sepia steen is een natuurlijke bron van calcium, perfect voor het bevorderen van een sterke snavel en gezonde botten bij uw gevederde vriend.

Belangrijkste kenmerken:

– Natuurlijk Calcium: Onze sepia steen is 100% natuurlijk en biedt een uitstekende bron van calcium, noodzakelijk voor de groei en het onderhoud van botten en snavel van uw vogel.
– Gemakkelijk te Monteren: De bijgeleverde houder maakt het eenvoudig om de sepia steen in de kooi van uw vogel te bevestigen. Het kan stevig aan de tralies worden bevestigd, zodat uw vogel er gemakkelijk bij kan.
– Gezondheidsvoordelen: Naast calcium bevat de sepia steen ook andere essentiële mineralen zoals magnesium en fosfor, die bijdragen aan de algehele gezondheid en vitaliteit van uw vogel.
– Verveling Verminderen: Het knagen aan de sepia steen helpt bij het verminderen van verveling en stimuleert natuurlijk knaaggedrag, wat belangrijk is voor de mentale stimulatie van uw vogel.
– Duurzaam en Langdurig: Onze sepia stenen zijn duurzaam en gaan lang mee, waardoor ze een kosteneffectieve manier zijn om de gezondheid van uw vogel te ondersteunen.

Specificaties:

– Afmetingen: Ongeveer 12 cm (lengte) x 6 cm (breedte)
– Gewicht: 80 gram
– Materiaal: Natuurlijke sepia steen, metalen houder

Gebruiksaanwijzing:

1. Bevestig de houder aan de tralies van de kooi op een toegankelijke hoogte voor uw vogel.
2. Zorg ervoor dat de sepia steen stevig vastzit.
3. Vervang de sepia steen wanneer deze is opgebruikt.

Waarom Kiezen Voor Onze Sepia Calcium Steen:

Onze sepia calcium steen met houder is een onmisbaar accessoire voor elke vogelkooi. Het biedt een natuurlijke en gezonde manier om de calciumbehoefte van uw vogel te vervullen, terwijl het ook helpt bij het slijpen van hun snavels en het bevorderen van hun algehele welzijn. Investeer in de gezondheid van uw vogel met onze betrouwbare en effectieve sepia steen.

Bestel nu en geef uw vogel de verzorging die hij verdient!