Esve MA-KI maagkiezel grof 200 g

2,55

MA-KI Maagkiezel Grof 200 g is essentieel voor een optimale spijsvertering van uw vogel. Deze grove korrels helpen voedsel te malen in de maag, bevorderen een gezonde spijsvertering en ondersteunen algehele gezondheid. Geschikt voor middelgrote en grote vogels. Voeg MA-KI Maagkiezel toe voor een vitale en gelukkige vogel!

MA-KI Maagkiezel Grof 200 g

Zorg voor de optimale spijsvertering van uw vogel met MA-KI Maagkiezel Grof 200 g. Deze hoogwaardige maagkiezel is speciaal samengesteld om middelgrote en grote vogels te helpen bij het vermalen van voedsel in hun maag, wat essentieel is voor een goede spijsvertering en algehele gezondheid.

Belangrijkste kenmerken:

– Optimale Spijsvertering: Helpt uw vogel om voedsel effectief te vermalen, wat cruciaal is voor een goede spijsvertering en opname van voedingsstoffen.
– Grove Korrels: Speciaal ontworpen voor middelgrote en grote vogels, waardoor ze gemakkelijk te gebruiken zijn en effectief werken.
– Gezond en Vitaal: Bevordert de algehele gezondheid en vitaliteit van uw vogel door bij te dragen aan een gezonde spijsvertering.
– Gemakkelijk te Gebruiken: Voeg eenvoudig een kleine hoeveelheid toe aan het voer van uw vogel voor maximale voordelen.

Specificaties:

– Inhoud: 200 g
– Geschikt voor: Middelgrote en grote vogels

Gebruik: Meng een kleine hoeveelheid maagkiezel door het reguliere voer van uw vogel. Zorg altijd voor voldoende vers water.

Met MA-KI Maagkiezel Grof 200 g biedt u uw vogel de ondersteuning die hij nodig heeft voor een gezonde spijsvertering en een vitaal leven. Bestel nu en geef uw vogel de beste zorg!