Versele-laga anti luchtpijpmijt 10 ml

12,65

Anti-Luchtpijpmijt spot-on oplossing voor kooi- en volièrevogels ter bestrijding van luchtpijp- en luchtzakmijten. Tevens werkzaam tegen schurft bij parkieten.

Omschrijving:
Anti-Luchtpijpmijt spot-on oplossing voor kooi- en volièrevogels ter bestrijding van luchtpijp- en luchtzakmijten. Tevens werkzaam tegen schurft bij parkieten. • tegen luchtpijp- en luchtzakmijt• met handige druppelpipet• 4 weken werkzaamWerkzame stof: Ivermectine 0,12%

Productsamenstelling:
Ivermectine 0,12%.

Fabrikant informatie:
Beaphar is een familiebedrijf die ervoor zorgt dat families en hun huisdieren toegang hebben tot hoogwaardige, betaalbare en betrouwbare gezondheids-, verzorgings- en voedingsproducten. Onze huisdieren zijn niet alleen dieren. Ze zijn onze maatjes, onze vrienden, onze familie en verdienen daarom de beste zorg.

Gebruiksaanwijzing:
Lees voor gebruik eerst de bijsluiter.Kanaries, tropische vogels: 1 druppel in de nek(Gras)parkieten en grotere vogels: 2 druppels in de nekBij constatering van luchtpijpmijten of schurft dienen alle vogels in de volière behandeld te worden.Breng de druppel(s) aan op de huid in de nek van het dier, zodat de vloeistof niet opgelikt/oraal opgenomen kan worden. Hierbij dienen de veren zoveel mogelijk opzij geduwd te worden. De behandeling kan na 4 weken herhaald worden, om herbesmetting te voorkomen.Bij voorkeur vogels 1-2 maanden voor de kweekperiode behandelen ter voorkoming van nestbesmetting.